Kristof De Busschere

Loodgieter en installateur van sanitair, centrale verwarming en ventilatie.

Toon mijn opties

Leverancier van warmte

Kristof De Busschere is als loodgieter gespecialiseerd in de installatie van sanitair, centrale verwarming en ventilatie. Maar ook voor toepassingen met hernieuwbare energie, zoals warmtepompen of zonnecollectoren, kan u bij ons terecht. Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren en kleine bedrijven. We doen dit zowel voor nieuwe woningen als voor renovatie.

We werken steeds met gekwalificeerde vakmannen met voldoende ervaring. Door onze focus op kleinschalige tot middelgrote projecten kunnen we u steeds de beste service en opvolging van uw project garanderen.

Lees verder

Hulp bij doe-het-zelf?

Wil u zelf uw centrale verwarming installeren? Dan kunnen wij u hiermee begeleiden. Wij zorgen voor de gasaansluiting en de keuring ervan. De verwarmingstoestellen koopt u via ons aan en na een korte introductie gaat u zelf aan de slag met de installatie. Indien nodig helpen wij u bij eventuele vragen of problemen. Zo bespaart u een pak op installatiekosten. Ook voor onderhoud achteraf kan u dan uiteraard ook steeds bij ons terecht.

Contacteer ons