Kristof De Busschere

Loodgieter en installateur van sanitair, centrale verwarming en ventilatie.

Kristof De Busschere is als loodgieter gespecialiseerd in de installatie van sanitair, centrale verwarming en ventilatie. Maar ook voor toepassingen met hernieuwbare energie, zoals warmtepompen of zonnecollectoren, kan u bij ons terecht. Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren en kleine bedrijven. We doen dit zowel voor nieuwe woningen als voor renovatie.

We werken steeds met gekwalificeerde vakmannen met voldoende ervaring. Door onze focus op kleinschalige tot middelgrote projecten kunnen we u steeds de beste service en opvolging van uw project garanderen.

Geen zorgen...

Wij beseffen maar al te goed dat een nieuwbouw of verbouwing heel wat zorgen en stress met zich meebrengen. Bij ons kan u op twee oren slapen. Door onze jarenlange ervaring zal ons team steeds de meest elegante en optimale oplossing voor uw probleem aanbieden. Daarbij staat een vlotte en duidelijke communicatie met u en met de andere partners centraal. Zo weet u ten allen tijde waar u aan toe bent.

Wij zorgen voor een perfect afgeleverd resultaat. Dat is ons vak. U kan op ons rekenen.

Alleen de beste kwaliteit

Om u later veel zorgen te besparen kiezen wij ervoor om steeds te werken met de beste merken en fabrikanten van toestellen en accessoires. Niet enkel in kwaliteit maar ook op vlak van design.

U kan zelf een keuze maken in de verschillende showrooms van deze nauwkeurig geselecteerde fabrikanten. Wij zorgen nadien voor het bestellen, leveren en plaatsen van deze toestellen.